Antena Căutare

5 mașini second hand potrivite pentru începători

CarZZ.ro îți sare în ajutor cu sfaturi utile în alegerea mașinii perfecte pentru tine și te inspira cu 5 mașini second hand potrivite pentru începători.

Doar ce ai promovat examenul auto? Cel mai probabil, pasul mult așteptat este să îți achiziționezi mașina la care te gândești de mult. Având în vedere câte mărci și modele sunt pe piață, decizia nu va fi deloc una ușoară. CarZZ.ro îți sare în ajutor cu sfaturi utile în alegerea mașinii perfecte pentru tine și te inspira cu 5 mașini second hand potrivite pentru începători.

Înainte de a te uita la cai putere, design și culoare, este bine să ții cont de câteva aspecte mai importante când achiziționezi prima ta mașină, precum:

  • Siguranță - Viitoarea ta mașină trebuie să fie dotată cât mai bine pentru a-ți oferi confort și siguranța atunci când conduci;
  • Costurile de întreținere - Orice mașină necesită costuri pentru taxe, impozite și de asemenea trebuie întreținută corect pentru a nu te lăsa la greu. Din acest punct de vedere este important să alegi o mașină pentru care nu va trebui să plătești o avere la schimbarea unei piese;
  • Consumul - Ca începător îți va prinde foarte bine să conduci cât mai mult pentru a căpăta experiență, așadar ai nevoie de o mașină fiabilă, cu un consum mic.

Acum că știi cum să îți alegi o mașină care să te avantajeze ca începător, iată ce modele second hand îți propune CarZZ.ro:

Ford Focus modelul hatchback este un autoturism compact și fiabil pentru traficul urban. Pe CarZZ.ro găsești peste 1.800 de anunțuri cu Ford Focus scoase la vânzare.

Volkswagen Polo a câștigat în 2010 titlul de Mașina Anului, fiind apreciată și în momentul de față pentru confortul, spațiul și fiabilitatea pe care o oferă. Sunt 800 de anunțuri pe CarZZ.ro cu Vw Polo, din care să alegi ce îți place.

Dacia Logan se bucură de popularitate în rândul românilor, fiind la mare căutare în special pe piața second hand. Așadar pe CarZZ.ro te așteaptă 1.000 de autoturisme Dacia Logan din care să te inspiri.

Opel Corsa este o alegere potrivită pentru un șofer începător, având în vedere că se conduce ușor și este o mașină practică. 700 de anunțuri sunt disponibile în momentul de față pe CarZZ.ro, ce abia așteaptă să fie conduse.

Skoda Fabia este o mașină din clasa mică, cu un raport bun calitate-preț, apreciată pentru manevrabilitatea bună și stabilitate. Fabia este populară și pe CarZZ.ro, unde poți găsi viitoarea ta mașină printre cele 700 de anunțuri.

Te ai gândit ce mașină ți se potrivește? Intră pe CarZZ.ro și inspiră-te! Aici găsești peste 52.000 de anunțuri cu mașini second hand sau noi!

Parcări moderne în județul Cluj, dar care nu pot fi folosite... Veste rea pentru şoferii din România! Vor plăti mai mult dacă vor să circule pe drumuri naţionale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x