Antena Căutare

5 motive pentru care e bine să îți cumperi o mașină break

5 motive pentru care e bine să îți cumperi o mașină break..Mașina perfectă pentru familie - Datorită faptului că este spațioasă

În funcție de nevoi și de scop, mașina îți poate fi cel mai bun partener de drum. Ofertă există pe piața autoturismelor și poți alege între mașinile cu caroserie Sedan, Coupe, Hatchback sau Break.

Și pentru că tot am menționat caroseria Break, astăzi îți prezentăm 5 motive pentru care este bine să îți cumperi o mașină break:

Mașina perfectă pentru familie - Datorită faptului că este spațioasă, acest gen de mașină este în topul preferințelor celor care au o familie numeroasă. Nu puțini sunt cei care imediat după apariția copiilor în viața lor au trecut la o mașină break.Tot la capitolul familie intră și animalele de companie, iar cei care dețin un cățel de talie medie sau mare optează pentru mașinile break din același motiv, spațiul.

Spațiu mai mare - Majoritatea mașinilor break au scaunele din spate pliabile, ceea ce înseamnă că ai, automat, mai mult spațiu. Și dacă ai nevoie să transporți obiecte de mici sau mari dimensiuni sau gențile de voiaj pentru o călătorie mai lungă, break-ul este soluția perfectă

Vizibilitate mai mare - datorită lunetei verticale, drepte, mașinile break asigură șoferului o luminozitate mai bună.

Siguranța în caz de impact - în cazul unui impact din spate, mașina break este mult mai lungă decât un sedan sau hatchback și acest lucru înseamnă că are o suprafață mai mare de deformare în caz de impact.

Aerodinamică și stabilitate mai bună - La viteze mari, datorită plafonului care funcționează ca un eleron, mașina are o stabilitate mult mai mare, mașina se manevrează mai ușor, iar direcția este mai precisă.

În concluzie, ne putem da seama că o mașină break are multe avantaje care sunt de luat în considerare, mai ales dacă ai copii, animale de companie sau pur și simplu vrei o mașină spațioasă și sigură. Și dacă ai luat deja în calcul această variantă intră pe CarZZ.ro și vezi care sunt cele mai noi anunțuri cu mașini break de vânzare!

Vânzările auto sunt în creștere în 2019: vezi aici... 8 lucruri pe care nu le știai despre motociclete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x