Antena Căutare

Accident ca-n filme. A sarit cu masina de la etajul 3 al unei parcari supraetajate !

Un elevetian de 24 de ani a fost fara voia sa actorul principal al unui accident spectaculos. El a fost la un pas de moarte, dar din fericire a avut parte doar de o sperietura serioasa si cateva zgarieturi. Aparent, tanarul conducator auto mai are de exersat manevra de parcare a autoturismului sau.

Norocosul sofer era la volanul masinii sale, un Ford Mustang GT si incerca sa parcheze la nivelul 3 al unei parcari supraetajate din orasul Lugano (Elvetia). Din cauze necunoscute, el a pierdut controlul asupra directiei, a rupt un parapete de beton si s-a prabusit de la o inaltime de 15 metri. Saltul nedorit a fost amortizat de cateva bare matalice aflate la sol, dar si de un mic arbore.

Salvatorii veniti la fata locului au fost si ei surprinsi de sansa pe care a avut-o neexperimentatul sofer. El a fost dus la spital unde medicii au constatat ca are doar cateva vanatai si mici contuzii, care nu necesitau internare.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: Antena3
Foto: 20min.ch

VIDEO! Primele teste pe circuit Nissan Juke-R, un succes!... FOTO! Mercedes Anliker McLaren - masina care iti ia ochii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x