Antena Căutare

Adio, Dacia Logan! Speculatiile pe marginea noului model continua

Dupa opt ani de la lansarea Logan-ului (2004) si a conceptului de masina "low-cost", Dacia pregateste cea de-a doua generatie Logan. Oficial, nu se cunosc prea multe detalii despre noul model, dar masina a fost surprinsa deja in teste, bine camuflata, iar cum data lansarii se apropie speculatiile s-au inmultit. Astfel, daca cu numai cateva zile in urma, brazilienii de la noticiasautomotivas.com au dat publicitatii cateva imagini randate pe computer, acum, lumea auto vuieste din cauza lui Renault Scala, despre care se spune ca ar avea ceva legaturi cu "Logan 2".

Scala este un nou model propus de Renault pe piata din India. Iar, dupa cum arata, are o stransa legatura cu Nissan-ul Tiida. Partea interesanta abia aici apare, insa. Tiida este contruit pe o platforma derivata din cea creata pentru Logan 2, Lodgy si Dokker sau viceversa. Iar farurile Renault-ului Scala par a aduce cu "ochii" lui Lodgy/Dokker, chiar daca seamana si cu cei ai Fluence-ului facut in Turcia.

De asemenea, Renault produce in India si Pulse, o masinuta de oras pe baza Nissan-ului Micra, iar, cum si in curtea contructorului pitestean se vorbeste despre o citadina... Si speculatiile pot continua. Cel putin pana la Salonul Auto de la Paris, de la sfarsitul lunii septembrie, cand este asteptat ca Dacia sa prezinte cel putin un concept de "Logan 2".

CITESTE si ...

IPOTEZA! Foto: Vezi cum ar putea arata noile modele Dacia Logan si Sandero!

Foto: autocarindia.com

Iata noul Bentley Continental GT Speed... Primul contact TopGear cu Fordul de Romania: B-Max...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x