Antena Căutare

Al 27-a sezon al emisiunii „Top Gear”, lansat

Cel de-al 27-a sezon al emisiunii „Top Gear” (BBC) a debutat duminică, avându-i gazde pe Chris Harris, Paddy McGuinness şi Freddie Flintoff.

De la plecarea trio-ului Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, care a realizat 22 de sezoane, BBC a încercat mai multe variante, iar Chris Harris şi Matt LeBlanc au petrecut cel mai mult timp în emisiune din 2015.

Noii recruţi pentru emisiune sunt comediantul Paddy McGuinness şi fostul jucător de cricket Andrew Flintoff, care i-au înlocuit pe actorul Matt LeBlanc, care a renunţat la show după patru sezoane, şi pe jurnalistul specializat în automobilism Rory Reid.

„Este destul de construit aici. În sfârşit, după ani de agitaţie, acest nou lineup pare în regulă”, a scris The Guardian.

Emisiunea este urmărită, la nivel global, de aproximativ 350 de milioane de oameni, după cum a estimat BBC şi generează milioane de lire sterline din vânzarea de produse promoţionale.

În primul episod din sezonul cu numărul 27, Freddie Flintoff, Chris Harris şi Paddy McGuinness au călătorit în Etiopia, unde au testat maşini.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May realizează în prezent „The Grand Tour”, pentru Amazon, dar au şi proiecte individuale.

Sursa : news.ro

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Intervenţie a drumarilor pe Autostrada Soarelui, unde un rost de dilataţie a ridicat două dale, din cauza căldurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x