Antena Căutare

Amenzi de circulatie mai mari in Ungaria: Vezi cat platesti daca incalci legea!

In Ungaria, intra in vigoare de la 1 iulie o serie de reglementari mai stricte in ceea ce priveste circulatia pe drumurile publice.

Soferii care depasesc viteza legala, conduc sub influenta bauturilor alcoolice, nu folosesc centura de siguranta sau nu respecta culoarea semaforului vor fi pasibili de amenzi cuprinse intre 15.000-300.000 de forinti, adica de pana in 1.128 de euro, conform noilor reglemetari privind circulatia pe drumurile publice din Ungaria, care au intrat vineri in vigoare.

Amenzi cuprinse intre 15.000 si 40.000 de forinti, in functie de locul in care circula masina, in localitate, in afara acesteia sau pe autostrada, vor putea fi aplicate si pasagerilor care nu folosesc centura de siguranta, astfel incat o familie cu patru membri ar putea plati in total si 160 mii de forinti, adica in jur de 600 de euro.

Noile reglementari vor permite retinerea autovehicului, fara o alta hotarare scrisa, pana in momentul achitarii contravalorii amenzii de catre soferul care incalca regulile de circulatie.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

FOTO! Audi R8 - editie limitata... VIDEO! Vezi cum arata singurul Bugatti Veyron cu interior din portelan!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x