Antena Căutare

Anvelopele de iarna devin obligatorii. Vezi aici cat costa!

Anvelopele de iarna sunt obligatorii daca vreti sa circulati fara griji atunci cand soselele sunt acoperite cu zapada sau polei. De luna viitoare devin obligatorii si, chiar daca in termometre este inca vara, soferii au inceput sa isi echipeze masinile pentru primele ninsori.

Anvelopele de iarna sunt importante pentru siguranta soferilor si pasagerilor deoarece ajuta masinile sa franeze la timp si nu numai. Pentru ca iarna calendaristica se apropie, multi soferi au inceput sa cumpere sau macar sa se intereseze despre preturile anvelopelor.

Pentru cei prevazatori, exista si reduceri care se ridica pana la 10%. Astfel, pretul unei anvelope de iarna porneste de la 200 de lei si, in functie de calitate, poate costa si 400 de lei. Diferentele se vad in stabilitatea masinii sau distanta de franare.

Anvelopele de iarna devin obligatorii la 1 noiembrie. Asta numai daca si conditiile meteo o impun. La prima ninsoare, insa, daca nu sunteti echipat corespunzator, riscati o amenda usturatoare.

Fiat vrea sa preia Opel gratis de la General Motors... Romanii se reorienteaza catre masini cu motoare mai mici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x