Antena Căutare

Aproape 8 milioane de automobile Toyota vor fi rechemate in service

Toyota va rechema in service 7,4 milioane de masini la nivel global, pentru remedierea unei defectiuni la butoanele de inchidere electrica a geamurilor, a anuntat grupul nipon, citat de BBC News. E vorba de masini fabricate in perioada 2005 - 2010.

Este cea mai mare operatiune de acest tip din istoria automobilelor. In 1996, Ford a rechemat in service-uri 8 milioane de autovehicule. Numarul masinilor Toyota din Europa rechemate la service este de 1,39 milioane. Printre cele 14 modele care necesita remedierea defectiunii se afla Yaris, Auris, Corolla si RAV4, modele destul de populare si in Romania.

Toyota a rechemat circa 10 milioane de masini in service, in perioada 2009 - 2010, pentru defectiuni la sistemul de acceleratie. Reputatia grupului nipon a fost serios afectata de aceste probleme in serie. Toyota a pierdut pozitia de lider global in industria automobilelor, in favoarea VolksWagen, iar analistii apreciaza ca declinul poate continua.

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! "Liniuta": Vezi cum bate un "ursulet" (BMW E30) tunat un Ferrari 458 Italia... Taxa auto, suspendata pentru cei care cumpara sau vand masini pe teritoriul Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x