Antena Căutare

Aşa o să arate maşina viitorului în România: "Dacia Logan Lux" face furori pe Internet! Este pur şi simplu incredibilă

În ciuda modelelor sofisticate produse de marile companii din industria auto, Dacia rămâne maşina de suflet a românilor. Dovada? Opera de artă a unui bărbat îndrăgostit de "bătrânica" de la Mioveni.

În ciuda modelelor sofisticate produse de marile companii din industria auto, Dacia rămâne maşina de suflet a românilor. Dovada? Opera de artă a unui bărbat îndrăgostit de "bătrânica" de la Mioveni.

Deși mulţi se plâng de marca Dacia, sunt și mai mulți care iubesc acest brand. Iar asta îi determină pe pasionații de mașini care dețin cunoștințe de design 3D să realizeze concepte virtuale cu logo-ul Dacia. Acesta este și cazul lui Trei Dstudiomax Puiu (așa se numește pagina de Facebook pe care au apărut fotografiile). Românul și-a imaginat o versiune de lux a unui Logan.

Iarna e tot mai aproape. Cea mai bună metodă de a dezgheța geamurile mașinii

Botezat simplu "Dacia Logan Lux", modelul vine cu forme extrem de bine desenate şi îmbinate, cu un look agresiv și o serie de elemente inspirate de alte modele de pe piață, scrie www.auto-bild.ro.

Un astfel de model rămâne doar la stadiul de concept. Unul virtual, bine salvat pe hard disk-ul creatorului. Ce părere aveţi?

Sursa: auto-bild.ro

Iata care sunt preturile maxime ale politelor RCA pentru urmatoarele sase luni... Afla care e viteza minima la care e posibil sa mori la volan!...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x