Antena Căutare

Atenție, șoferi! Mașinile parcate neregulmentar vor fi ridicate! Care sunt tarifele pentru ridicarea vehiculelor staționate neregulamentar

Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate, începând de joi, din Sectorul 3 al Capitalei, se arată într-un comunicat de presă transmis în urmă cu puțin timp. Autovehiculele vor fi ridicate de angajați ai Primăriei, în prezența Poliției Locale. 

Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate, începând de joi, din Sectorul 3 al Capitalei, se arată într-un comunicat de presă transmis în urmă cu puțin timp. Autovehiculele vor fi ridicate de angajați ai Primăriei, în prezența Poliției Locale.

Primarul Robert Negoiţă va participa joi la reluarea acţiunilor de ridicare a vehiculelor staţionate neregulamentar în sectorul 3, iar acestea vor fi duse într-un spaţiu special amenajat pe strada Releului.

”Potrivit procedurii, activitățile de ridicare, transport și depozitare sunt făcute doar de personalul cu atribuții în efectuarea acestor operațiuni din cadrul Serviciului Administrativ și numai în baza dispoziției de ridicare întocmite de către polițiștii locali ai Sectorului 3 sau de către polițiști rutieri ai Brigăzii Rutiere București.

Activitatea de eliberare a vehiculelor/remorcilor/rulotelor ridicate de pe partea carosabilă este efectuată de către personalul cu atribuții în efectuarea acestor operațiuni din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală.”, se arată în comunicatul de presă transmis de Primărie.

Află cât trebuie să plătești dacă ți-a fost ridicată mașina parcată neregulamentar, mai jos:

• Tarif de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă:
- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 200 de lei;
- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 270 de lei;
• Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă:
- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 150 de lei;
- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 200 de lei;

• Tarif de depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă:
• în primele 24 de ore: 150 de lei;
• după intervalul de 24 de ore: 50 lei.

Atenție MARE, șoferi! Aproape 10.000 de români AU FOST AMENDAȚI pentru asta! În câteva ore s-au reținut peste 500 de per... Un clujean a speriat șoselele din România! Cu ce viteză a fost prins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x