Antena Căutare

Atenție, șoferi! O înșelătorie nouă produce pagube mari conducătorilor auto!

Atenție, șoferi! Hoții români au găsit o nouă metodă de a face bani folosind o înșelătorie ce produce pagube uriașe victimelor. 

Atenție, șoferi! Hoții români au găsit o nouă metodă de a face bani folosind o înșelătorie ce produce pagube uriașe victimelor.

Până acum, zeci de şoferi au anunţat că au fost ţintele hoţilor.

Pentru combustibilul din rezervor, o bandă de hoţi pune vieţi în pericol. Indivizii taie noaptea rezervoarele şi pot lăsa dezastru în urmă dacă benzina ia foc. Ultimul caz a fost înregistrat în Capitală.

E-o metodă de furt despre care mulţi şoferi n-au mai auzit de ani de zile. Hoţii fură combustibil din TIR-uri, din trenuri, foarte rar din autoturisme. Ca să fure, totuşi, din maşinile mici, fac pagube mari proprietarilor. Distrug pur şi simplu rezervorul unei maşini ca să îl golească.

Un bărbat a circulat doi kilometri până să-şi dea seama că maşina lui are o problemă. Omul şi-a anulat toate planurile ca să caute un alt rezervor. Spune că cel peticit nu va rezista prea mult. Un astfel de rezervor nou costă însă de la o mie de lei în sus. În funcţie de marca maşinii. De altfel, toţi şoferii păgubiţi şi-au petrecut ziua în service-uri.

Până acum, poliţiştii au înregistrat mai multe plângeri, însă nu au prins niciun suspect. Agenţii le recomandă şoferilor să-şi instaleze sisteme de alarmă pe maşini şi camere de supraveghere în parcări, pentru a-i descuraja pe hoţi.

Șoferii nu mai au scăpare! Ce schimbare uriașă pregătesc autoritățile!... Modificări la Codul Rutier: Parcarea pe trotuar va fi interzisă. Aplicarea noii legi îi revoltă pe șoferi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x