Antena Căutare

BMW Concept M135i - Simfonie in ton bi-Turbo

Nici un model fara "M" in fata sau in spate. Acesta pare a fi motto-ul constructorului bavarez care, pentru Salonul Auto de la Geneva 2012, a pregatit Concept M135i, ce aduce la cote maxime puterea si dinamica si in cazul Seriei 1 hatchback.

M135i combina aspectul sportiv al noului BMW Seria 1 si aspectele practice ale un model compact, cu doua usi plus hayon, la care adauga aptitudinile atletice ce definesc un model M Performance.

Bara fata a prototipului are designul specific "M", care semnalizeaza o orientare clara spre drum. Se disting si prizele largi de aer, concepute pentru a face fata cerintelor de racire a motorului puternic. Discurile de frana mari intaresc apetitul pentru performanta al noului model. Iar "flapsurile" tridimensionale din prizele de aer sunt o trimitere la lumea motorsportului. De asemenea, designul specific al partii spate Concept-ului M135i accentueaza latimea masinii.

VEZI galeria foto din subsolul paginii!

Sub capota musculoasa a lui M135i se afla "clasicul straight-six" de 3.0 litri, un motor pe benzina, cu sase cilindri in linie si tehnologie M Performance TwinPower Turbo, care dezvolta o putere maxima de peste 300 CP.

In combinatie cu propulsia (tractiune spate), unica in aceasta segment, placerea condusului tipica pentru un "M" (de-a latul!) este atinsa fara nicio problema.

Primele imagini! Noul Volvo V40, pe urmele lui A3 Sportback... Un plus de stil, prin noul Bentley Mulsanne Mulliner...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x