Antena Căutare

BMW M5 Hurricane GS, cea mai rapida masina pe GPL

"Mitul lentorii si al economiei" masinilor alimentate cu gaz petrolier lichefiat (GPL) a fost spulberat din nou. De aceasta data de G-Power. Compania a prezetat Hurricane GS, un bolid bazat de fiorosul BMW M5 (E60), caruia i s-a motat un kit SK II si o butelie de GPL. Rezultatul: 660 CP, o acceleratie 0-100 km/h in 4,6 secunde si o viteza de top de 333 km/h. Simplu? Categoric, nu.

Kit-ul SK II este compus din doua turbine ASA, un intercooler racit cu apa si un soft pentru calculatorul de management al motorului trecut pe GPL. Iar G-Power afirma ca, in ciuda performantelor, costurile de exploatare ale Hurricane-ului GS sunt cu 50% mai mici decat ale unui M5, iar emisiile de CO2 scad cu circa 15%.

Tentant? Da si nu. Kit-ul SK II costa peste 40.000 de euro, fara montaj. Iar de banii acestia poti sa te dai linistit cativa ani cu M5-ul.

BMW M5 Hurricane GS a preluat "trofeul" de cea mai rapida masina pe GPL de la BMW-ul Seria 3 Coupe AC Schnitzer GP3.10 GAS Powered (viteza maxima de 318,1 km/h)

Nissan GT-R EGOIST - supersportul cu 20 de culori interioare... Drive Test: Porsche Boxster Spyder...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x