Antena Căutare

Bombă! Șoferii care suferă de aceste boli vor rămâne FĂRĂ PERMIS!

Mulți dintre conducătorii auto pot rămâne fără permis în perioada următoare. Potrivit medicilor, mulți dintre șoferii din țară reprezintă un adevărat pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Mulți dintre conducătorii auto pot rămâne fără permis în perioada următoare. Potrivit medicilor, mulți dintre șoferii din țară reprezintă un adevărat pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Tot mai multe sunt vocile care susțin că înainte de a obține permisul de conducere, românii trebuie să treacă printr-un examen medical serios, care să elimine toate suspiciunile în ceea ce privește capacitatea lor de a intra în posesia mult-râvnitului document.

Schimbări uriașe în noul Cod Rutier. Șoferii își pot recupera permisul mai repede dacă nu folosesc dovada de circulație

Autoritățile au luat deja în calcul varianta ca fiecare dintre șoferi să fie examinați periodic, iar dacă rezultatele testelor nu sunt corespunzătoare să rămână fără carnet. În special, cei care suferă de boli grave sau au probleme cu vedere, în a aprecia distanța sau a distinge culorile, sunt vizați.

Potrivit legii, orice medic este obligat să îi trimită la consultaţii de specialitate pe şoferii cu afecţiuni cardiovasculare, neurologice, renale au diabet ori iau sedative.

Gadgeturi auto utile pentru șoferi. Vezi ce îți lipsește!

În Camera Deputaților s-a votat deja o lege în acest sens, care ar putea lăsa fără permis mii de conducători, care au probleme de sănătate.

Schimbări uriașe în noul Cod Rutier. Șoferii își pot recupera permisul mai repede dacă nu folosesc dovada de circulație... Prețurile RCA, mărite ilegal în perioada octombrie 2012 – noiembrie 2016. Șoferii ar putea primi compensații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x