Antena Căutare

Britanicii sunt înnebuniți după Dacia! Clasamentul pe care românii îl domină fără drept de apel!

Dacia Duster e cel mai nou model anunțat de producător. Are un preț bun, așa cum a obișnuit Dacia, și reacțiile pozitive n-au întârziat să apară.

Dacia Duster e cel mai nou model anunțat de producător. Are un preț bun, așa cum a obișnuit Dacia, și reacțiile pozitive n-au întârziat să apară.

Dacia Duster a ajuns într-un top 10 cu mașini ieftine și bune pe care britanicii le apreciază. Mai mult, alte două automobile ale companiei a au intrat în acest clasament. Astfel, se poate spune fără greșeală, că producătorul a găsit rețeta să impresioneze și pe piețe mai dezvoltate, mai pretențioase.

Telefoanele de aruncat pe care pușcăriașii dau sute de lei! Cum explodează prețurile în penitenciar!

Dacia Duster, Sandero și Logan, produse de Renault sub marca locală, au intrat pe primele trei poziții în acest clasament. Parametrii de sondare a pieței au luat în calcul prețurile, taxele și asigurările pe care ar trebui să le plătească un proprietar, dar și costurile de service și eficiența combustibilului peste 50.000 de kilometri.

Dezvăluirile despre Facebook care îți arată că nu poți să ascunzi nimic! Oamenii și-au analizat istoricul și au rămas șocați!

Prin păstrarea lucrurilor simple, suntem capabili să oferim astăzi cele mai accesibile mașini disponibile pentru șoferii din Marea Britanie, combinate cu fiabilitate dovedită”, a declarat Louise O’Sullivan, de la Dacia Marea Britanie. Ea a denumit gama actuală de mașini Dacia drept una care promite și propune mașini fără pretenții, care livrează.

Vezi cu ce alte masini au concurat modelele romanesti

Toţi şoferii trebuie să ştie acest truc. Dacă te-a amendat polițistul, dar nu a completat acest câmp, ai scăpat... Cum poți lua 10.000 de euro de la stat! Primii români au depus deja actele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x