Antena Căutare

Cel mai căutat model de mașini din 2021

Cel mai căutat model de mașini din anul 2021 este Hyundai Tucson 2021, care s-a lansat pe una dintre cele mai competitive piețe din ultimii ani, pe piața a SUV-urilor de dimensiuni medii. De ce este atât de căutată această “bijuterie”.

Cel mai căutat model de mașini din 2021
Hyundai Tucson 2021 are specificatii generoase, interior de inalta calitate, tehnologie de top și aspect mult mai elegant. | shutterstock

Hyundai Tucson 2021 are specificatii generoase, interior de înaltă calitate, tehnologie de top și aspect mult mai elegant.

Ce calități are mașina Hyundai Tucson 2021

Pe piața mașinilor există o serie de automobile care sunt extrem de fiabile, își păstrează calitățile în timp și se uzează cu greu. Din această categorie face parte și Hyundai Tucson 2021.

Atunci când te gândești să îți cumperi o mașină fiabilă te gândești în principal la faptul că nu va trebui să îmi bagi foarte mulți bani în ea, practic nu se va strica atât de repede, iar piesele vor fi mai rezistente decât la celelalte mașini de pe piață. Ei bine, această mașină este căutată în principal pentru că este model nou, are tehnologie avansată și este rezistentă, impunătoare.

Mașina Hyundai Tucson 2021 are aspect premium, este tehnologizată, inteligentă și este un model foarte practic.

Hyundai are de asemenea o reputație bună și puternică, iar generațiile anterior produse s-au remarcat prin fiabilitate. Marca de față este pe o poziție înaltă. Aceasta ar putea fi comparată cu Volkswagen, Toyota și multe alte mărci premium, care se remarca prin calitate, confort și rezistență.

Motor: o versiune a motorului pe benzina turbo de 1,6 litri

Tracțiune: Tucson are tractiune pe doua roti, dar există și o variantă cu tracțiune integrală

Cai putere: Versiunea de 265 de cai și 230 cai putere

Dotări: instrumentele digitale configurabile, Android Auto sau Apple CarPlay, încarcare wireless, comenzile sensibile la atingere pentru încălzire și ventilație, camere pentru punctul mort, care afișeaza ceea ce se întampla în spatele tau.

Siguranța este pe primul loc cu Hyundai Tucson 2021

Există o mulțime de tehnologii de siguranță la bord pentru a va feri de probleme. Absolut toate modele de pe piață au frânare de urgență automată că răspuns la pericole, potrivit romauto.ro.

De asemena, mașinile au avertismente „inteligente” privind limitele de viteză, intervenții de direcție pentru a va menține pe bandă și un airbag central unic pe segment între cele două scaune din față.

Iar „joncțiune” și intervențiile active pentru punctul mort sunt disponibile doar în versiunile ce au cutii de viteze automate.

De unde îți poți lua mașina Hyundai Tucson 2021

CarZZ.ro este luminița de la capătul tunelului și dacă nu crezi, intră acum pe www.carzz.ro și convinge-te. Profesioniștii nu știu să facă lucrurile decât într-un mod perfect, de aceea te asigurăm că nu vei fi dezamăgit.

Fă o căutarea în lumea celui mai tare site auto din România și lasă-te ghidat de cele mai noi și proaspete modele, la prețul pe care ți-l dorești. CarZZ.ro este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri cu Vehicule sau piese de vânzare sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

De ce să ai încredere în CarZZ.ro ? Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie că este în căutarea mașinii mult visate, fie că are un autoturism, tractor, piesă sau remorcă de vânzare, Moderatorii site-ului CarZZ.ro vor înlătura anunțurile incomplete sau incorecte și pe acelea care nu respectă prevederile Termenilor și Condițiilor site-ului CarZZ.ro , așadar, aprobarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu, anunțurile fiind verificate înainte și/sau după publicarea pe site.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x