Antena Căutare

Clujul va avea cel mai mare cel mai mare centru de rulote de vânzare din Transilvania

Sezonul cald ne îmbie la planuri de vacantă. Vrem și la mare și la munte, să vizităm orașe din țară, să petrecem timp prețios în compania prietenilor și să ne distrăm pe cinste, Sună atât de bine, dar cum le face pe toate într-un timp atât de scurt. Pasionații de călătorii au găsit soluția în camerele pe patru roti, adică în rulote. La mare căutare și în România, rulotele au devenit o alegere inspirată pentru cei care sunt mereu pe picior de plecare, dar nu vor să stea în același loc mai mult de câteva zile.

Sezonul cald ne îmbie la planuri de vacanță. Vrem și la mare și la munte, să vizităm orașe din țară, să petrecem timp prețios în compania prietenilor și să ne distrăm pe cinste. Sună atât de bine, dar cum le facem pe toate într-un timp scurt? Pasionații de călătorii au găsit soluția în camerele pe patru roti, adică în rulote și autorulote. La mare căutare și în România, aceste vehicule au devenit o alegere inspirată pentru cei care sunt mereu pe picior de plecare, dar nu vor să stea în același loc mai mult de câteva zile.

Se găsesc rulote de vânzare pentru aventurierii care vor să străbată lumea pe patru roți sau de închiriat pentru o perioadă scurtă, în București și în Brașov, unde au fost deschise primele centre. Începând din această vară și Clujul va avea cel mai mare centru de rulote din Transilvania.

Povestea centrelor de rulote este simplă și a venit pentru a acoperi nevoia de altfel de vacanțe, care să nu presupună clasicul sejur și rezervarea unei camere de hotel. Cel care deschide noul centru din Cluj este constructorul European Erwin Hymer, reprezentat în Transilvania de compania Haff Consulting.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De unde poți cumpăra sau închiria o rulotă

În prezent, compania Haff deține două centre deja inaugurate în București și Brașov, urmând să fie deschis și cel din Cluj, iar în viitorul apropiat au în vederea un al patrulea centru în țara noastră, în zona de vest, la Timișoara. Compania care se dezvoltă tot mai mult și în România, pe zona de vânzări și închirieri rulote, este lider în Europa de Est și are cea mai mare flotă de autorulote premium, iar scopul reprezentanților este de a promova turismul intern, dar și la nivel European și international.

Cât costă o rulotă în România

Să o cumperi sau să o închiriezi, cum ieși mai rentabil? Dacă te bate gândul să experiementezi un concediu pe patru roti, cu dormitor, baie și bucătărie și cu toate utilitățile necesare, trebuie să știi că se găsesc rulote de vânzare ieftine cu prețuri pornind de la 800 de euro, pentru cele mai vechi și până la câteva mii de euro, pentru autorulote de ultimă generație, care oferă tot confortul pe care îl găsești într-un apartament de hotel complet utilat, dar în varianta mobilă, pe patru roti.

Ofertele de rulote sunt variate și preturile diferă și ele în funcție de dotări, an de fabricație și starea vehiculului. Cea mai scumpă autorulotă, Chausson Premium 714 GA, Ford, cu o capacitate de șase persoane, fabricate în 2018, dotată și utilată complet, cu aragaz, frigider, aer condiționat, tv și boiler cu apă caldă, pe LaJumate.ro are prețul de 45.300 de euro. Autorulotele sunt și ele la mare căutare în special de cei care nu rețin mașini persoanale, iar atunci când vor să facă o investiție aleg această variantă, în detrimentul unei rulote simple.

Cu ce avantaje vine un astfel de vehicul? Constructorii de rulote îi vizează în special pe care care își doresc libertate de mișcare și care iubesc să plece în vacanță dintr-un loc în altul, dar să abiă în același timpul confort și toata utilitățile la îndemână. E suficient să arunci un ochi pe specificațiile și dotările unei autorulote ca să-ți dai seama că o putem compara cu o cameră de hotel de 3, 4 sau chiar 5 stele. Ce aduce în plus? Posibilitatea de a fi azi într-un camping la munte, iar peste câteva zile pe o plajă pustie, la Vadu.

O categorie de șoferi scapă de o taxă, pe 20 iunie! Cine va fi scutit de la plată... Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x