Antena Căutare

Primele imagini cu autobuzele achiziționate de RATB. Cu ele vor circula bucureștenii!

Primele autobuze de transport în comun din cele 400 comandate de Primăria Capitalei vor ajunge în București în octombrie, iar acum avem primele imagini cu acestea.

Primele autobuze de transport în comun din cele 400 comandate de Primăria Capitalei vor ajunge în București în octombrie, iar acum avem primele imagini cu acestea.

Până la sfârșitul acestui an vor fi aduse primele 100 de autobuze, restul urmând să fie primite de Societatea de Transport București (vechea RATB) până la sfârșitul anului 2019.

Autobuzele care te vor plimba prin București au motoare cu normă de poluare Euro 6 și vor beneficia de o garanție de opt ani. În acest interval manopera, inclusiv reviziile vor intra în sarcina furnizorului, iar în primii patru ani autobuzele vor avea o garanție extinsă, care include și consumabilele de exploatare precum uleiuri, filtre, manoperă de revizie tehnică și întreținere.

Autobuzele vor fi dotate cu echipamente electronice pentru control și monitorizare, care includ numărarea călătorilor, supraveghere video interior-exterior, verificarea și monitorizarea condițiilor de microclimat în interior, A/C și încălzire, conexiune online cu dispeceratul, echipamente moderne de taxare, care sunt conectate online cu dispeceratul, un sistem de informare călători, cu display, care oferă informații asupra traseului, reclame, informații turistice etc.

Achiziția acestora a fost decisă în luna iunie, când Primăria Capitalei a semnat un contract cu turcii de la Otokar. În total au fost comandate 400 de autobuze, contractul de 100 de milioane de euro + TVA susținând că până la sfârșitul anului vor fi livrate primele 100 de autobuze, iar restul de 300 vor fi aduse până în 2019.

Veste înfiorătoare pentru posesorii de mașini pe benzină! Se vor interzice definitiv!... Șoferii au o veste bună. Cum și de ce filmele i-ar putea scăpa de puncte de penalizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x