Antena Căutare

Cum arăta mașina Poliției cu care agenții au ieșit să controleze ITP-ul șoferilor. Dialog aprins cetățean-polițist

În timp ce un echipaj de poliție oprea mașinile în trafic, ca să vadă dacă acestea corespund cu standardele cerute de Registrul Auto Român, un cetățean a făcut un live pe Facebook cu felul în care arăta, de fapt, mașina poliției. La control participa și o mașină a RAR.

Cum arăta mașina Poliției cu care agenții au ieșit să controleze ITP-ul șoferilor. Dialog aprins cetățean-polițist Galerie
Cum arăta mașina Poliției cu care agenții au ieșit să controleze ITP-ul șoferilor

Scenele amuzante, dar și revoltătoare în același timp s-au petrecut pe o stradă din orașul Moinești, județul Bacău.

După discuția cu cetățeanul revoltat, polițistul de la rutieră a renunțat să mai oprească mașinile pentru control și a plecat din acea zonă.

Bărbat: Nu știu cum nu le e rușine polițiștilor să oprească cetățenii...
Polițist: Du-te domne de aici, te rog frumos!
Bărbat: Ce obraznic e polițistul... Vedeți că v-am pârât.
Polițist: Continuați-vă deplasarea!
Bărbat: Ce, ți-ai cumpărat stradă?
Polițist: Ai nelămuriri?
Bărbat: Nu vă e rușine să opriți cetățeni cu mașina asta?
Polițist: E problema dumitale?
Bărbat: Ca cetățean, da.
Polițist: Uite, nu mi-e rușine. Poate să Dumnezeu și ni le schimbă...

Cum arăta mașina Poliției cu care agenții au ieșit să controleze ITP-ul șoferilor. Dialog aprins cetățean-polițist

Cătălina Pădurareu, purtător de cuvânt IPJ Bacău: "Imaginile apărute în spațiul public fac referire la un echipaj mixt de poliție rutieră, ordine publică și doi reprezentanți ai RAR. Aceștia desfășurau o acțiune de prevenire și combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și verificarea stării tehnice. Într-adevăr, autovehiculul folosit de colegii mei nu are cea mai estetică formă de utilizare, însă precizez că autovehiculul respectiv are Inspecție Tehnică Periodică și corespunde din punct de vedere tehnic, din păcate nu și estetic."

Dumitru Coarnă, președinte SNPPC: "Vă mulțumesc pentru faptul că aduceți în atenția publică un lucru pe care îl spun de foarte mult timp. Domnul Vela a văzut imaginile astea? Sistemul ne pune în situații extrem de delicate. Trebuie să constatăm contravenții acolo unde avem probleme noi. Mașinile astea sunt pericol public. Problema nu e la Bacău. E la București. Ce este la Bacău este în toată țara. Avem peste 15.000 de autoturisme care trebuiau casate din 2016. Avem autoturisme din dotare din 2006. Sunt uzate fizic și moral. Pe bună dreptate cetățeanul a atras atenția. Trebuia recompensat acest om pentru că a scos în evidență un factor obiectiv. Nu agentul de poliție are vină că are o mașină care practic este pericol pentru siguranța publică. Au cumpărat BMW Seria 7 pentru Camera Deputaților din banii Poliției".

Comisia Europeană a aprobat o schemă de sprijin prin care România va acorda 53 de milioane euro pentru staţii de reîncăr... Ford Craiova estimează volume record de producţie în 2020: Peste 1000 de vehicule construite pe zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x