Antena Căutare

Cum arată profilul unui cumpărător de autoturisme: ce așteptări are și cum se informează?

Cumpărătorii de autoturisme din prezent au așteptări și cerințe diferite de la viitoarea mașină, comparativ cu generațiile anterioare. Iată care sunt acestea:

Cumpărătorii de autoturisme din prezent au așteptări și cerințe diferite de la viitoarea mașină, comparativ cu generațiile anterioare. Iată care sunt acestea:

Cei care sunt interesați să își cumpere o mașină în 2017 se informează din mediul online în proporție de 60% și sunt persoane cu vârsta medie de 28 de ani cu studii secundare sau universitate.

Ei nu sunt interesați să viziteze un dealer auto și aleg în mare parte să își caute mașina pe cont propriu, pe site-urile de profil, ca de exemplu CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Oamenii doresc să cumpere o mașină cu banii cash sau să ia în leasing în viitorul apropiat, aşadar nu va fi uşor să se înlocuiască deţinerea unei maşini cu utilizarea altor mijloace de transport. Cei mai mulți cumpărători plănuiesc să cumpere sau să ia în leasing un automobil în următorii 1 până la 5 ani.

Analiza are la bază un studiu efectuat în septembrie 2016, de către Eurogroup Consulting şi ESCP Europe.

Așadar, mediul online este locul de unde cei mai mulți oameni aleg să își cumpere o mașină. Intră și tu pe CarZZ.ro unde găsești peste 83.000 de anunțuri cu mașini de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Protejează-ți mașina de hoți prin 5 pași simpli!... Programul Rabla ia startul, după Paște! Șoferii se vor bucura de bonusuri mai mari, de până la 10.000 de euro...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x