Antena Căutare

Cursa de VTM Trofeul Sinaia Forever, suspendata din cauza referendumului pentru demiterea lui Basescu

Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) a anuntat ca, din cauza referendumului national programat pe data de 29 iulie, etapa dubla de Viteza in Coasta de la Sinaia, care trebuia sa aiba loc la aceeasi data,  a fost  suspendata. De asemenea, FRAS a mentionat ca si ceremonia de acordare a carnetelor de "Maestru al Sportului", ce trebuia sa aiba loc dupa festivitatea de premiere a Trofeului Sinaia Forever,  va fi reprogramata.

Etapele 7 si 8 ale Campionatului National de Viteza in Coasta - Dunlop 2012 - Trofeul Sinaia Forever erau programate pentru weekend-ul 27-29 iulie, dar, cum pe 29 iulie va fi organizat referendumul, organizatorii au fost nevoiti si reprogrameze concursul. Potrivit unor surse, Trofeul Sinaia Forever s-ar putea desfasura in perioada 3-5 august.

Conform traditiei, competitia de la Sinaia are loc pe un traseu cu o lungime de 3015,2 metri, pe strazile Manastirii, Furnica, Calea Codrului, Drumul Nou al Cotei 1400 din Sinaia. Startul se da la intersectia dintre strazile Octavian Goga, Manastirii si Eroilor, iar finish-ul este pe la intersectia dintre strazile Calea Codrului si Drumul Nou al Cotei 1400.

Foto: FRAS

Top 10! Marci si modele de masini preferate de barbati si femei... ANALIZA: Piata auto isi cauta linia de plutire in 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x