Antena Căutare

Dacă te chinui de ceva vreme să iei permisul de şofer şi nu reuşeşti, acesta este motivul. Studiul care aruncă în aer tot ce ştiai despre examenul auto

Dacă şi tu te chinui de ceva vreme să iei permisul de şofer, acest material îţi va fi de mare folos. Conform unui studiu recent despre examenul auto, cei care prezintă cel mai mare risc să pice testul sunt oamenii... inteligenţi. Da, aţi citit bine!

Dacă şi tu te chinui de ceva vreme să iei permisul de şofer, acest material îţi va fi de mare folos. Conform unui studiu recent despre examenul auto, cei care prezintă cel mai mare risc să pice testul sunt oamenii... inteligenţi. Da, aţi citit bine!

De asta se pică la examenul auto? Cel mai probabil sunt de vină emoţiile care vă copleşesc şi vă controlează fiecare muşchi din piciorul care tremura pe acceleraţie. Mai nou, cercetătorii britanici spun că nu are nicio legătură cu inteligenţa. Mai exact, aceştia afirmă că oamenii care au obţinut o diplomă de licenţă sau diplome de studii superioare sunt cei mai expuşi riscului de a fi respinşi în repetate rânduri la examenele auto decât cei care nu au o educaţie superioară.

Conform statisticilor Insurers Privilege Drivexpert, o analiză a peste 1500 de persoane deţinătoare de permis auto din Marea Britanie arată că 59% dintre promovaţi nu au niciun fel de calificare profesională şi că aceştia au trecut testul din prima, pentru ca la polul opus să se afle restul de 41%, procent ce ocupa clasa de persoane cu pregătire post universitară, respinşi ai acestor teste sau promovaţi din mai multe încercări.

Tot acest studio arată că oamenii creativi, specializaţi în arte, au reuşit să treacă testele din mai puţine încercări, în medie de 2 ori, în comparaţie cu media de 3 încercări stabilită de cei care au studiat matematica şi ştiinţele. Fără doar şi poate, cel mai bun procentaj este obţinut de cei fără niciun fel de calificare profesională, obţinând o medie de 1,5 încercări până la obţinerea permisului auto, scriu cei de la Cars.ro.

În aceste statistici, locaţia de provenienţă reprezintă un factor deosebit de important, fapt demonstrat de un studiu din anul 2016, în care Privilege Car Insurance demonstrează că oamenii din suburbiile Londrei prezintă riscuri duble de nereuşită în comparaţie cu populaţia din cealaltă parte a Capitalei.

Şoferi, trebuie să aflaţi asta! Viteza pe care o arată maşina NU este reală. Producătorii auto sunt obligaţi să mintă... Rovinieta s-ar putea scumpi pentru unele autovehicule de transport marfă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x