Căutare Live

Dacia se apucă de produs primele mașini electrice la Uzina de la Mioveni. Raport excelent calitate-preț!

Modelele Dacia fabricate la Mioveni vor avea și versiuni electrice, în viitorul apropiat! Este declarația directorului Renault Europa, Philippe Buros, care susține că prin raportul calitate - preț, atât pe electrice, cât și pe hibrizi, brandul Dacia va cuceri piața auto. 

Dacia ar urma să scoată primele modele electrice în doi-trei ani

"Dacia va prelua tot ce oferă Renault la capitolul electrificare, pentru că vom fi nevoiţi să electrificăm acest brand, indiferent dacă vorbim de maşini full-electrice sau de hibrizi. Principalul argument de achiziţie pentru modelele Dacia este raportul calitate-preţ, iar o parte din această filosofie este faptul că Dacia preia tehnologia disponibilă în gama Renault, dar cu o mică întârziere. În final, toate mărcile trebuie să treacă la electrificare, pentru că e un trend inerent. Cred că în doi sau trei ani vom electrifica Dacia", a declarat Philippe Buros, directorul Renault Europa, într-un interviu pentru revista Automotive News, potrivit Digi24.ro.

Atenție, șoferi! Punctul de amendă a suferit modificări de la 1 ianuarie 2020... Atenție, șoferi! Cum încălzești rapid mașina, în zilele reci! Trucul ce te salvează imediat...
Ultimele știri