Antena Căutare

De ce să alegeți echipamente de constructii de vanzare de la RetUtilaje.ro?

Realizarea unor lucrări de construcții rentabile are nevoie întotdeauna de folosirea de utilaje și echipamente de calitate. Fie că vorbim de utilaje de mare mecanizare sau de utilaje de mică mecanizare eficiența costurilor și îndeplinirea cât mai temeinică a funcțiilor necesare sunt aspecte mereu avut în vedere.

Realizarea unor lucrări de construcții rentabile are nevoie întotdeauna de folosirea de utilaje și echipamente de calitate. Fie că vorbim de utilaje de mare mecanizare sau de utilaje de mică mecanizare eficiența costurilor și îndeplinirea cât mai temeinică a funcțiilor necesare sunt aspecte mereu avut în vedere.

În acest sens dacă optați pentru echipamente de constructii de vanzare de la RetUtilaje.ro veți avea mereu satisfacția alegerii bine făcute.

Cu o experință de 25 de ani, RET Utilaje SRL este una dintre cele mai vechi firme de pe piața românească de profil. În oferta importatorului și distribuitorului se găsesc mașini, utilaje și echipamente pentru construcții, acoperind întreaga gamă de necesități pentru organizarea și funcționarea optimă a unui șantier. Oferind atat produse, cât și servicii de cea mai înaltă calitate, compania a reușit să se impună constant, construind parteneriate solide și durabile cu numeroși mari clienți.

De-a lungul celui un sfert de secol de activitate firma a reușit să înțeleagă foarte bine nevoile beneficiarilor locali și să vină mereu cu soluții pentru a satisfce exigențele și pretențiile actuale. Astfel în fiecare an gama produselor furnizate a fost extinsă, încercându-se acoperirea tuturor necesităților clienților cu produse de calitate superioară, la prețuri cât mai accesibile. La acest furnizor veți găsi toate utilajele și echipamentele necesare pentru procesele de mică și mare mecanizare, precum și un service specializat pentru întreținerea și repararea tuturor produselor

Merită menționat faptul că această companie este de 18 ani dealer în Romania pentru TEREX, marele producător de buldoexcavatoare și excavatoare și pentru ATLAS COPCO, unul dintre cei mai importanți producători de motocompresoare.

Care sunt cele mai importante motive pentru care să alegeți produsele comercializate de RET Utilaje?

Înainte de a trece la enumerarea acelor aspecte pentru care realizarea unui parteneriat cu această companie merită din plin, trebuie să menționăm faptul că vechimea și durabilitatea acestei firme sunt cea mai importantă carte de vizită a naturii produselor și serviciilor furnizate. Ele stau mărturie pentru felul în care societatea a înțeles să construiască și să dezvolte afacerea.

Printre cele mai importante motive pentru care puteți apela la această firmă menționăm:

  • Calitatea este trăsătura definitorie a produselor furnizate, oferind clienților servicii care respectă cele mai înalte standarde. Nevoile clientului și rentabilitate costurilor sunt puse mereu pe primul plan, construind parteneriate pe termen lung cu cei mai importanți beneficiari de pe piață.
  • Dorința de a veni mereu cu ceva nou este un alt detaliu esențial pentru care compania a luptat mereu. Tehnologia evoluează și odată cu ea se modifică nevoile și pretențiile clienților. Tocmai de aceea în fiecare an sunt aduse produse noi, care să corespundă cât mai bine exigențelor actuale. Întotdeauna inovația și ideile noi sunt apreciate și adoptate.
  • Dezvoltarea unei relații durabile cu clienții este un alt aspect pe care compania și-a sprijinit mereu dezvoltarea. Acumularea unei baze de clienți care să știe că au un aliat care să îi ajute cu cele mai bune soluții și cele mai prompte servicii este foarte importantă pentru sustenabilitate și previzionare.
  • Comunicarea este foarte importantă atât pentru a răspunde cât mai bine nevoilor și cerințelor clienților, cât și pentru a soluționa în cel mai scurt timp cu putință orice problemă survenită. Comunicarea stă la temelia celor mai bune parteneriate și conduce la reușita menținerii unor legături durabile. O comunicare deschisă și transparentă atât în interiorul companiei, cat și în exteriorul companiei, cu furnizorii și beneficiarii produselor este esențială pentru buna derulare a activității.
  • Venirea în întâmpinarea nevoilor clienților și educarea pieței reprezintă un alt aspect extrem de important. Clienții trebuie să știe ce cumpără și să cumpere ce este mai bun. În acest sens un rol definitoriu revine menținerii unei relații cât mai bune cu producătorii echipamentelor și cu beneficiarii acestora.
  • Dorința de a avea mereu un feedback de la clienți reprezintă un alt detaliu extrem de important pentru alegerea produselor și pentru recomandarea lor. Semnalele obținute din piață sunt cele mai importante pentru alegerea produselor și pentru promovarea lor.
  • Amabilitatea personalului și răspunsul prompt la orice solicitare sunt mereu elemente cheie în relația cu clienții potențiali și actuali.

Acestea sunt poate cele mai importante coordonate în funcție de care se desfășoară întreaga activitate.

Ce tipuri de echipamente pot fi achiziționate de la această companie?

Oferta acoperă întrega gamă de utilaje și echipamente de mare și mică mecanizare. Printre cele mai importante menționăm:

  • Utilaje mare mecanizare: manipulatoare telescopice, platforme de lucru la înălțime, excavatoare, buldoexcavatoare, încărcătoare, buldozere, camioane, dumpere, instalații concasare și sortare, stații de betoane și asfalt, cilindri compactori etc..
  • Utilaje mică mecanizare: unelte electrice, unelte instalatori, utilaje pentru demolare și spargere, utilaje pentru compactare, echipamente pentru vibrare beton, generatoare curent etc..

Pentru a asigura garanția, mentenanța și repararea tuturor acestor utilaje și echipamente compania dispune și de un service propriu, specializat, la care toți cumpărătorii și beneficiarii pot apela cu încredere. Tot de aici pot fi cumpărate și toate piesele de schimb necesare pentru funcționarea la parametrii optimi a tuturor produselor comercializate.

Pentru a afla mai multe detalii accesați site-ul Retutilaje.ro.

Avocatul Poporului, despre taxa care ar urma să fie impusă maşinilor din alte judeţe care vor să intre în Bucureşti: Nu ... Primul dealer digital multi-brand de maşini noi se lansează în România. Plata şi livrarea maşinii, complet digitalizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x