Antena Căutare

De ce să îți faci concediul în rulotă?

Te-ai săturat să tot cauți cazare, să depinzi de rezervări și de programul hotelier, să te rezumi doar la o destinație sau maxim două?

Te-ai săturat să tot cauți cazare, să depinzi de rezervări și de programul hotelier, să te rezumi doar la o destinație sau maxim două? Dacă răspunsul tău e da înseamnă că ai luat în calcul varianta unui concediu cu rulota.

Rulota este o alternativă foarte bună pentru persoanele cu spirit aventurier, iubitori de natură și care își doresc libertate și independență.

Călătorind cu rulota vei avea ocazia să trăiești niște experiențe unice, să admiri peisaje care îți taie răsuflarea și, pe lângă toate aceste lucruri, beneficiezi de un confort asemănător celui de acasă: căldură, frigider, duș, pat, chiuvetă, toaletă și multe altele.

Avantajul de a pleca în concediu cu rulota este că o poți tracta cu permis categoria B. Grijile tale în călătoria cu rulota sunt: să găsești loc de parcare, în spațiile special amenajate, să ai rezervorul plin cu apă și să golești rezervorul de reziduuri.

Libertatea pe care ți-o oferă călătoria cu rulota este specială. Nu te limitează la o singură locație și nu mai ai nici grija cazării.

Călătoria începe în momentul în care te decizi să îți cumperi sau să îți închiriezi o rulotă. Poți începe căutările chiar acum. De exemplu, pe Lajumate.ro sunt peste 600 de anunțuri cu rulote de vânzare.

Prețurile de închiriere ale unei rulote pornesc de la 100 de lei pe zi și poate ajunge și până la 150 de euro pentru modelele mai noi, care au diferite îmbunătățiri.

Prețurile de vânzare ale unei rulote second hand diferă foarte mult în funcție de anul de fabricație, de dotări și așa mai departe. De exemplu: o rulotă Avondale Argente, din anul 2007, dotată cu aer condiționat, cort cu canapele extensibile ce formează un pat, pornește de la prețul de 5.700 de euro.

Un alt exemplu este o rulotă Guau 330, din anul 1991, cu 2-3 locuri de dormit, cu aragaz și chiuvetă, fără toaletă, la prețul de 1.900 de euro.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de care poți avea parte dacă alegi să îți petreci concediul în rulotă.

Acestea fiind spuse, nu îți rămâne decât să alegi rulota potrivită pentru tine, să îți faci bagajele, să te bucuri de concediu și să colecționezi experiențe!

8 lucruri pe care nu le știai despre motociclete... Cauza ciocnirii dintre tren și autoturism! Toți șoferii fac asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x