Antena Căutare

Imagini de colecție! Cele mai puternice mașini din lume se întrec în tunelul secret care face legătura între Palatul Parlamentului și Palatul Cotroceni!

Andreea Sava a prezentat sâmbătă, la emisiunea „Descoperiți”, o filmare spectaculoasă făcută înn tunelul secret care duce la Cotroceni.

Imagini de poveste cu tunelul secret construit pe vremea lui Ceaușescu, care duce la Palatul Cotroceni! Prezentatorii celei mai tari emisiuni de mașini Top Gear le prezintă românilor o întrecere ,,nebună'' prin imensele tuneluri. Imagini video de colecție:

Andreea Sava a prezentat sâmbătă, la emisiunea „Descoperiți”, o filmare spectaculoasă făcută în tunelul secret care duce la Cotroceni. Sunt zeci de kilometri de tuneluri realizate în aşa fel încât să se poată circula prin ele cu maşini, însă accesul public este strict interzis. De fapt, multă lume nu a auzit vreodată de existența acestui tunel extrem de lung și misterios.

Cei care au avut acces la acest tunel ,,top secret'' sunt chiar realizatorii emisiunii Top Gear, cea mai bine cotată emisiune de mașini din întreaga lume!

Tunelurile principale leagă Palatul Cotroceni de Academia Militară, iar pe aceasta de Casa Poporului.

Prezentatorii Top Gear par extrem de încântați și de privilegiați că au avut acces la aceste locuri inedite la care oamenii de rând nici nu visează. Istoria acestor clădri și povestea lui Nicolae Ceaușescu pare a fi o încântare pentru ei, sau cel puțin așa vor să ne lase impresia.

Vezi imaginile video de mai sus cu întreaga cursă prin tunelurile comuniste:

Sursă:antena3

Șoc pentru șoferi! Se dau amenzi pe bandă rulantă conform Noului Cod Rutier. Puțină lume știe de aceste modificări!... Ți-ai pregătit mașina pentru iarnă? Piesele care se strică cel mai des când dă înghețul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x