Antena Căutare

Dodge Dart a aparut inainte de a fi lansat!

Mai intai, Dodge Dart si-a facut aparitia in cateva fotografii teaser, dar cu putin timp inainte de lansarea la Salonul Auto de la Detroit, misterul s-a spulberat.

Pe langa un video, au fost dezvaluite mai multe fotografii in care poti sa vezi si exteriorul si interiorul primului produs Chrysler care se va fabrica pe o platforma Fiat.

Pe piata din America, Dodge Dart va inlocui modelul Caliber. Mai multe detalii despre performante vor fi anuntate in cadrul lansarii de la Detroit, dar pana atunci se cunoaste faptul ca Dart se va baza pe Alfa Romeo Giulietta.

Se preconizeaza ca americanii vor avea de ales mai multe versiuni de motorizare, printre care s-ar afla un motor de 2.0 litri cu 160 CP, unul de 2.4 litri cu 184 CP si o versiune imprumutata de la Fiat 500 de 1.4 litri cu 160 CP.

De asemenea, a fost anuntat faptul ca Dodge Dart va fi disponibil in 2013 cu o cutie de viteze automata cu noua trepte, dezvoltata de ZF. Pentru inceput, Dart va utiliza o cutie de viteze manuala cu sase trepte sau una automata cu dublu ambreiaj, dar tot cu sase trepte, ambele provenite de la Fiat Group.

Vezi GALERIA FOTO si VIDEO numai pe TopGear!

Cayenne Diesel va fi introdus si pe piata americana... Vezi cum arata noua KIA Cee'd!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x