Antena Căutare

Dosar penal pentru un bărbat de Ţăndărei care şi-a lăsat fiul de 10 ani la volanul maşinii

Un bărbat de 29 de ani din Ţăndărei, oraş aflat în carantină, are dosar penal după ce a fost depistat de poliţişti în maşină cu fiul său de 10 ani care conducea autoturismul.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ialomiţa,autoturismul a fost depistat duminică pe o stradă din oraşul Ţăndărei, care se află în carantină de mai multe săptămâni.

Când au oprit maşina, poliţiştii au constatat că la volan se afla un copil de 10 ani în timp ce tatăl lui era pe scaunul din dreapta.

Poliţiştii din Ţăndărei au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „încredinţarea un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”.

Bărbatul de 29 de ani din Ţăndărei a fost totodată amendat pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare privind circulaţia.

Oraşul Ţăndărei se află în carantină de mai multe săptămâni, măsura fiind dispusă după ce autorităţile au constatat că localnicii nu respectă legea şi măsurile de combatere împotriva coronavirusului, plimbându se pe străzi ca înainte de izbucnirea pandemiei. În judeţul Ialomiţa, sunt 154 de cazuri de coronavirus şi mai multe decese, inclusiv al unei asistente care a lucrat în punctul de triaj de la Spitalul Ţăndărei. Asistenta a murit după ce a contractat coronavirusul de la persoane care au trecut prin acest punct de triaj şi care au fost confirmate cu COVID-19.

Sursa : news.ro

Producătorii auto europeni reiau producţia, odată cu relaxarea măsurilor de distanţare socială impuse de guverne din cau... Ford reia gradual producţia de vehicule şi motoare la principalele sale uzine din Europa, din 4 mai, inclusiv la Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x