Antena Căutare

Editie rara: Aston Martin Cygnet

Aston Martin a facut echipa cu o casa de moda pariziana pentru a da nastere unui model de oras luxuriant: un Cygnet in editie limitata. Doar 14 exemplare au fost comandate de firma franceza, care vor fi lucrate manual de Aston Martin Works Tailored. Modificarile nu sunt opulente, dar pot fi observate de un ochi care a mai vazut un Cygnet... in fotografii.

La exterior, masina in editie limitata are vopsea argintie, iar ornamentele sunt vopsite cu albastru. Spoilerul frontal are un aspect sportiv, inspirat parca din lumea curselor. Un detaliu interesant pe care il intalnesti la exterior il constituie jantele tunate cu diamante... care vor fi apreciate de unele persoane, printre care, mai mult ca sigur, se afla si Paris Hilton.

Daca privesti masina in interior, vei observa insertii de piele albastra, menita sa atraga potentiali cumparatori care apreciaza moda urbana si luxul in dimensiuni mici. Telecomanda masinii este o mica bijuterie, pe care vedeta mentionata anterior ar putea sa o etaleze cu eleganta in timpul unui interviu acordat in graba in jurul unor cafenele luxuriante, ca si masina asta.

Tot articolul, pe Top Gear

Koleos primeste facelift... Show mai sarac? F1 trece pe motor V6 de 1,6 litri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x