Antena Căutare

”Era aproape în comă alcoolică!” Șofer de 60 de ani, prins beat la volan.

Un șofer de 60 de ani din Cluj a fost reținut de polițiști după ce a fost prins beat la volan. Bărbatul era aproape în comă alcoolică.

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 60 de ani, care s-a urcat la volan într-o stare avansată de ebrietate și a cauzat un accident rutier.

Bărbatul este cercetat după ce la data de 12 octombrie, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Sălicea, judeţul Cluj, a provocat un eveniment rutier cu pagube materiale.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică, dar nu au putut să-l testeze cu aparatul etilotest din cauza stării acestuia, stare care a necesitat transportul la spital. Recoltarea probelor biologice a scos în evidenţă o alcoolemie de peste 3,50 mg/l alcool pur în sânge.

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Citește și: Mesajul Manuelei, fiica unui şofer român de TIR, devenit viral. "Tati e plecat în țări străine. Viața voastră e șofatul, a copiilor sunt tăticii"

Citește și: FOTO EXCLUSIV | Un șofer începător a blocat circulația tramvaiului în Pipera! Ce făcea în acest timp. Când a venit la mașină, toată lumea a aplaudat

Citește și: Un șofer a lovit doi pietoni și a avariat opt mașini, în Constanța. Bărbatul conducea cu portierele deschise (VIDEO)

Circulaţia pe Transalpina se închide, de la ora 17.00, pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului... Atenție, șoferi! Iată când trebuie puse cauciucurile de iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x