Antena Căutare

Este invenția anului 2018. Ford va echipa mașinile cu un geam prin care nevăzătorii vor putea „simți” peisajele!

Industria de automobile este una dintre cele mai prospere din lume, iar marii prodcători se întrec în produse inovatoare cu care își echipează bolizii. Ceea ce ar putea să apară ăe automobilele Ford este cu totul și cu totul special. Echipele de specialiști ale celebrului producător american au reușit să pună la punct un geam, care vine în ajutorul persoanelor cu deficiențe de vedere.

Potrivit unor informații furnizate de reprezentanți ai companiei, în curând mașinile vor fi echipate cu geam care la o simplă atingere va fi capabil să transmită detalii amănunțite despre peisajele de afară.

Denumit sugestiv ”Feel the View”, tradus prin ”simte peisajul”, acesta poate reinterpreta imagini captate în timp real cu ajutorul unei camere foto, în vibraţii, pe care le transmite apoi pe toată suprafaţa geamului. Intensitatea acestora variază şi se propagă pe 255 de niveluri.

Un clujean a speriat șoselele din România! Cu ce viteză a fost prins... Trebuie să schimbi cureaua de distribuţie? Iată ce trebuie să ştii despre kit-ul de distribuţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x