Antena Căutare

Polițiștii au rămas fără cuvinte. Un tânăr a sunat un prieten în timpul examenului pentru permis auto

Poliţiştii din Caraş-Severin au avut parte de un caz mai puţin obişnuit la testul pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere.  Un tânăr care susținea examenul auto a sunat un prieten atunci când a văzut intrebările. 

Poliţiştii din Caraş-Severin au avut parte de un caz mai puţin obişnuit la testul pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere. Un tânăr care susținea examenul auto a sunat un prieten atunci când a văzut intrebările.

Un tânăr care susținea testul pentru rudecerea perioade de suspendare a permisului auto și-a sunat un prieten pentru a compensa lipsa cunoștințelor. Polițiștii l-au surprins pe acesta în timp ce bifa fericit răspunsurile corecte.

Polițiștii din Caraș-Severin povestesc despre acest caz aparte și despre cum tânărul în vârstă de 28 de ani avea alte preocupări în timpul testului, acesta alegând să apeleze la ajutorul unui prieten pentru a promova examenul.

Având în vedere tentativa de fraudă a bărbatului, acesta a fost eliminat din sală.

Sursa: clon.ro

Restricţii de trafic pe A1 între Sebeş şi Sibiu, dar şi pe tronsonul Bucureşti - Piteşti, din cauza unor lucrări... Un utilizator Twitter a postat un videoclip cu mașina sa Tesla, care a devenit viral în scurt timp:"Cei de la Tesla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x