Antena Căutare

Au rămas cu gura căscată! Ea este femeia care a sucit toate capetele la Salonul Auto de la Detroit!

La Salonul Auto de la Detroit, vedetele sunt, bineînţeles, maşinile. Dar, pe lângă ele, anul acesta a devenit celebră şi o fiinţă umană: una din tinerele care prezintă publicului vehiculele expuse.

La Salonul Auto de la Detroit, vedetele sunt, bineînţeles, maşinile. Dar, pe lângă ele, anul acesta a devenit celebră şi o fiinţă umană: una din tinerele care prezintă publicului vehiculele expuse. Ea îşi face datoria fără probleme, deşi este însărcinată într-un stadiu destul de avansat. Faptul le-a atras simpatia şi admiraţia vizitatorilor şi mai ales a vizitatoarelor.

Prezentatoarele amabile de la standuri sunt un element nelipsit al oricărui salon automobilistic. Dar Jennifer Parmenter se deosebeşte de colegele sale: ea este însărcinată în şase luni şi jumătate, ceea ce nu o împiedică să vegheze, ore în şir, în picioare, maşinile, fără să-şi piardă zâmbetul. Fireşte, Jennifer nu trece neobservată ci, dimpotrivă, a devenit una din atracţiile salonului, mai ales pentru vizitatoarele care aşteaptă, şi ele, un copil.

Modestă, Jennifer nu crede că face ceva deosebit, aşa că nici nu vrea să acorde interviuri pentru televiziuni. Ea spune că are la îndemână un scaun pe care se poate, oricând, odihni şi că, până acum, totul a mers bine. Atât pentru ea, cât şi pentru firma care şi-a găsit, astfel, o inedită reclamă vie.

Fie că le interesează sau nu maşinile firmei, vizitatoarele nu trec pe lângă stand fără să o felicite pe Jennifer şi să-şi afirme convingerea că ea va deveni o super-mămică.

Citeşte mai multe pe observator.tv!

GALERIE FOTO! Salonul Auto de la Detroit, Revelionul mașinilor: Europencele dansează pe mese... Cum arată maşina care costă 7,2 milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x