Antena Căutare

Ford F-150 Harley-Davidson, o camioneta de editie speciala

Ford a dezvaluit editia speciala a modelului F-150 Harley-Davidson 2012. Daca vrei sa fii smecher pe santier, clar asta este masina de care ai nevoie. Pentru a se asorta cu salopeta, sunt disponibile doua culori pentru caroserie: una este Tuxedo Black si alta este White Platinum Tri-Coat, dar ambele au in comun un element grafic, pe care l-ai putea asemana cu radiografia unei masele.

"Asta este o imperechere excelenta intre doua simboluri ale drumului deschis: Ford si Harley-Davidson.

Ambele marci si-au concentrat atentia catre detinatorii de camionete si pasionatii de motociclete", a declarat Marc Lapine, unul dintre managerii de la Ford. El a mai adaugat ca prin acest parteneriat pentru realizarea editiei speciale 2012, Ford a lucrat cu Harley-Davidson pentru a le livra clientilor acel F-150 pe care se asteapta sa-l primeasca, adica unul diferit si durabil.

Ceea ce este neobisnuit pentru o camioneta se afla in interior. Aici, trebuie sa scapi de salopeta, pentru ca scaunele sunt imbracate intr-o combinatie de piele Alcantara cu insertii din piele de sarpe, pe care au fost imprimate siglele Harley-Davidson. Ca sa nu uiti ca acest F-150 este o editie speciala, pe consola centrala se afla o emblema uriasa cu logo-ul Harley-Davidson. Indiferent cat de rebel ai vrea sa fii, F-150 va avea grija sa nu te ratacesti, iar asta se va datora sistemului de navigatie performant, pe care il vei putea controla inclusiv cu puterea vocii.

Puterera deplasarii va veni de la un motor benzinar V8 de 6,2 litri, care va produce 417 CP si 588 Nm si va fi conectat la o cutie de viteze automata cu sase trepte. Alte detalii in privinta performantelor nu au fost dezvaluite, dar Ford spune ca vehiculul va fi in stare sa tracteze maximum 3.402 kg.

Din 1999, de cand a fost stabilita prima colaborare intre Ford si Harley-Davidson pentu customizarea seriei F, au fost vandute pest 70.000 de unitati.

Citeste si Top Gear Romania!

Hyundai i30, rival pentru Ford Focus... Hyundai: Prima schita oficiala a viitoarei generatii i30!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x