Antena Căutare

GranCabrio, creatie Maserati si Fendi

Fiat a batut palma cu Gucci si a scos un 500 care tine pasul cu moda. Maserati a urmat exemplul si s-a unit cu casa de de moda Fendi, pentru a realiza un GranCabrio special. Acesta va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, iar semnatura pentru acest proiect ii apartine designerului Silvia Venturini Fendi.

Din punctul de vedere al aspectului exterior, Maserati GranCabrio Fendi a fost vopsit intr-o combinatie de trei culori, care isi schimba nuanta in functie de lumina. Probabil, te gandesti la faptul ca vopseaua a primit un nume pompos, care suna bine in italiana. Nu gresesti deloc. Numele combinatiei de culori este Grigio Fiamma Fendi, dar asta nu e tot.

Ar mai fi si jantele care au in diametru 20 de inci si poarta in mijloc o emblema dubla cu litera ″F″, ca sa stie tot poporu′ ca este vorba de o masina care a fost in vizita la Fendi.

La interior, insertiile din lemn poarta denumirea de Pergamena Fendi si le gasesti pe panourile portierelor, pe plansa de bord, iar cand te gandeai ca padurile au fost lasate in pace, ai observat chiar si pe levierul cutiei de viteze tot niste lemn. Modificarile casei de moda au continuat cu imbracamintea din piele pentru scaune. De fapt, cu designul acestora, pe care a fost imprimat un model in forma literei ″F″. In fruntea tetierelor troneaza sigla tridentului pe fond auriu.

Cand vine vorba de performante, masina devine brusc mai serioasa si... un pic mai masculina. Sub capota ai un motor V8 de 4.7 litri, care este gata sa te puna in miscare rapid. Nu de alta, dar nu stim daca ti-ar placea sa fii vazut in asa ceva. Daca da, spune-ne si noua din ce motive. In plus, ar trebui sa stii ca Fendi isi va pune amprenta pe o serie limitata de Maserati GranCabrio, iar fiecare dintre acestea va avea inscriptionat un numar unic. Cica exemplarul care poarta numarul cinci ar fi o mare smecherie, pentru ca aia e un fel de cifra norocoasa a casei de moda Fendi...

Citeste si Top Gear Romania!

Chevrolet aduce un pic din Malibu in Europa... Noul Jeep Wrangler - aceeasi forma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x