Antena Căutare

Gropile din drumuri "zguduie" buzunarele soferilor. Romanii, intre service si speranta

Daca ati facut eforturi sa va luati masina noua, e bine sa va pregatiti pentru o vizita la service. Gropile de pe drumurile noastre inseamna sute de euro platite in plus de noi, fata de soferii din alte state europene. Costurile cu reparatiile pot ajunge si la 1.500 de euro, la suta de mii de kilometri rulati.

Pietro Pavoni a ajuns cu masina sa in service mai repede decat se astepta. Din cauza drumurilor proaste este nevoit sa faca reparatii suplimentare de 5.000 de lei, dupa numai 50.000 de kilometri parcursi in Romania. Iar lista problemelor poate continua la nesfarsit. Piesele cedeaza una dupa alta.

Gropile sunt principalul inamic al rotilor. Din cauza lucrarilor facute de mantuiala, sau pentru ca nu mai exista bani de reparatii, soferii ajung sa-si distruga masinile. Asa se face ca, la o suta de mii de kilometri, soferii romani platesc sute de euro in plus pentru reparatiile masinilor fata de alti europeni.

In cazul unui Logan, costurile suplimentare pentru reparatia suspensiilor costa circa 1.500 de lei. Pentru un Opel Astra G, ele ajung la 843 de lei, iar pentru Volswagen Golf 4 la aproape 1.200 de lei.

Numai anul trecut, Compania Nationala de Drumuri a incasat aproximativ 200 de milioane de euro din taxe si impozite.

Tuning: Manhart Racing MH5 S Bi-Turbo - Un BMW M5 de 646 CP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x