Antena Căutare

Hyundai: Prima schita oficiala a viitoarei generatii i30!

Hyundai a dezvaluit prima schita a noii generatii i30, prezentand un design complet nou pentru cel mai bine vandut hatchback de segment C al marcii, a carui premiera este programata la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA) din septembrie.



Etosul „sculpturii fluide", introdus prin conceptul Hyundai "ix-onic", la Geneva, in 2009, utilizeaza linii fluide inspirate din natura si arhitectura moderna pentru a oferi, in mod constant, o imagine in trei dimensiuni a vehiculelor Hyundai. De la debut, „sculptura fluida" a reprezentat limbajul de design din spatele tuturor noilor modele Hyundai lansate in Europa.

Cand am conceput noul i30, am folosit linii puternice si fluide pentru a sculpta o masina cu un design atletic, ce ofera un sentiment de miscare constanta, chiar si cand stationeaza. Din schita preliminara se poate observa ca am optat pentru o postura impozanta, ce transmite o atitudine indrazneata prin caracteristicile sportive si proportiile dinamice. Din acest punct de vedere, noul model se aseamana cu noul i40, iar noi ne dorim ca publicul sa recunoasca ADN-ul Hyundai in ambele modele," a declarat Thomas Bürkle, Designer Sef la Centrul Tehnic Hyundai Europa.

Noua generatie i30 poate fi recunoscuta si prin semnatura frontala Hyundai - grila cu forma hexagonala.

Designul hexagonal este o trasatura unica Hyundai, alaturi de farurile fata asemanatoare unor bijuterii, ce incadreaza grila frontala pentru a intari personalitatea puternica a vehiculului, precum si sentimentul de lux si rafinament," a adaugat Thomas Bürkle.

Sub sloganul „New Thinking. New Possibilities", echipa noastra europeana de designeri a conceput o masina care se integreaza perfect contextului european datorita designului curajos si hotarat. Asteptam cu nerabdare prezentarea masinii in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de luna viitoare", a adaugat Allan Rushforth.

Ford F-150 Harley-Davidson, o camioneta de editie speciala... SEX, BOU, COY si alte 1.512 combinatii de litere s-au interzis pe placutele de inmatriculare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x