Antena Căutare

IPOTEZA! Foto: Vezi cum ar putea arata noile modele Dacia Logan si Sandero!

Schite, ipoteze, foto-spion, randari pe computer. Apropierea momentului prezentarii noilor generatii "low-cost" Dacia Logan si Sandero agita presa de specialitate din intreaga lume. Astfel, daca acum cateva luni, nemtii si francezii publicau cateva fotografii ale noilor modele generate in jurul modelelor Renault Fluence si Clio, acum, brazilienii de la noticiasautomotivas.com au postat cateva imagini cu Logan 2 si Sandero 2 complet diferite.

Concret, sursa randarilor prezentate de brazilieni pare a fi din Rusia, dupa watermark-uri, Renault avand fabrici in care se produc Dacii atat in Brazilia, cat si in Rusia. Dar acest aspect conteaza mai putin. Important este ca fotografiile nu au nici o legatura cu cele vehiculate pana acum, cele doua modele impartind acelasi design, dar nepreluand aproape nimic din noile linii exersate de Dacia pe Lodgy sau Dokker. Este ciudat, dar nu imposibil.

Singurele elemente ce aduc a Dacia se regasesc la nivelul grilei radiatorului, a parasocului fata, a bosajelor aripilor fata, a portierelor fata si a oglinzilor retrovizoare exterioare. In rest, botul aduce mai mult a Volkswagen Polo, iar spatele presupusului Logan 2, cu cel al unui Renault Symbol restilizat. Oricum ar fi insa, muchiile atent subliniate, mai ales pe laterale, sunt interesante. Tot din imagini, Logan-ul 2 nu pare mai mare decat cel actual, ceea ce ar contrazice "zvonurile" oficiale, conform carora a doua generatie a best-seller-ului va fi mai mare si mai spatiosa.

Vezi AICI fotografii-spion cu Dacia Logan 2 in teste!

Sandero 2 va fi prezentat, conform unor surse apropiate constructorului, in cadrul "Mondialului Automobilului" de la Paris (septembrie - octombrie), iar Logan-ul 2 isi va face cel mai probabil intrarea in scena la Salonului Auto de la Geneva 2013. Prin urmare, pana atunci toata lumea poate da frau liber imaginatiei si sa prezinte fel de fel de ipoteze mai mult sau mai putin apropiate de adevar, in lipsa unor confirmari oficiale.

Dacia "City" (ipotetica citadina de marimea lui Renault Twingo) si Logan-ul 2, in viziunea francezilor:

Sandero 2, Logan 2, Dacia Citadine si Dacia Sedan, din perspectiva nemtilor:

Foto: noticiasautomotivas.com.br, AutoPlus, Auto Woche

McLaren a produs un prototip unicat MP4-12C... Tenor V8: Asculta cum "canta" un monopost RB7 de Formula 1 imnul SUA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x