Antena Căutare

Legende pe roti: Hammond conduce Lotus Carlton

Nu cunosc denumirea corecta a acelor haine de piele trei sferturi cu guler din blana și buzunare mari, pe care le vezi prin filme purtate de smecherașii din estul Londrei, insa, oricare ar fi ea, Lotus Carlton poarta ceva echivalent in lumea auto. Urias, cocosat si probabil foarte nervos, e o masina spre care te indrepti incet, fara mișcari bruste si cu care incerci sa nu stabilești contact vizual.

De altfel, Carltonurile au fost o tinta preferata pentru hoții de masini sau pentru cei care doar le inchiriau pentru o noapte, ceea ce ridica probleme serioase pentru Politie, care nu avea nimic suficient de rapid pentru a se tine dupa ele.

Mi-au placut atunci cand au aparut in 1990 și imi plac și acum. Totusi, ai avea mare noroc sa mai vezi una in prezent: s-au facut doar 950 de exemplare, pana in 1992, iar simplul fapt ca a intrat in productie este o minune in sine - ideea unei mașini de familie de peste 100.000 de euro (in banii actuali) e imposibil de inghitit acum, pe timp de criza, insa era foarte greu de acceptat chiar si atunci.

Citeste continuarea articolului in TopGear!

Shelby prezinta cel mai puternic Mustang... "Razbunare" in strada: amenda pentru Bugatti Veyron...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x