Antena Căutare

Logan-ul nu mai este cel mai ieftin Renault! Vezi ce model costa mai putin!

Incepand de vineri, Dacia Logan nu mai este cel mai ieftin model produs de Renault! Timp de doua luni, acest titlu neoficial va fi detinut de micuta citadina Twingo.

Modelul de oras al francezilor va fi oferit la vanzare pe piata franceza la un pret de 6.990 de euro, in conditiile in care cel mai ieftin Logan are un pret de pornire de 7.800 de euro.

Cotidianul francez La Tribune explica aceasta reducere la Twingo, de 31% fata de pretul de catalog, prin dificultatile prin care trece Renault chiar pe piata din Hexagon. Pentru muncitori, lucrurile nu se schimba substantial, dat fiiind ca micuta Twingo este fabricata in Slovenia, la uzina din Novo Mesto.

Renault, care va oferi Twingo la acest pret timp de doua luni, conditioneaza achizitia modelului la acest pret de casarea unui vehicul mai vechi de opt ani, dar, dat fiind ca statul francez nu mai acorda prime de casare, efortul este facut de producator.

Nu este primul model pentru care Renault ofera discounturi, Symbol si Clio III beneficiind de reduceri de pana la 45%.

Citeste si Jurnalul

FOTO: carsbase.com

VIDEO! Vezi cum arata singurul Bugatti Veyron cu interior din portelan!... Noul Renault Koleos, disponibil in Romania de la 27.550 €...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x