Antena Căutare

Made in China, episod nou

Faptul ca mai multe companii din China copiaza fara jena fel si fel de modele nu prea mai este o noutate pentru nimeni. De fapt, daca ai vazut ″Rolls-Royce-ul″ care a iesit din fabrica celor de la Geely in 2009 este cam greu sa te mai surprinda ceva. Poate ai fi tentat sa spui ca le-ai vazut pe toate.

Totusi, chinezii vor sa ne demonstreze ca se adapteaza la... cerintele pietei in privinta modelelor ″noi″ si pun in functiune scanner-ele/copiatoarele Camon sau FP. Apoi se apuca de lucru cu tablaraia si realizeaza niste masini pe care ai senzatia ca le-ai mai vazut inainte.

La naiba, iti spui, astea sunt niste copii ordinare dupa un VW Tiguan - cu stopuri de Touareg - un Infiniti EX si un Audi A4 Avant! Dap, ai ghicit.

Astea sunt sursele de inspiratie pe care le-au folosit chinezii de la Yema Auto pentru lansarea lui T-SUV, E-SUV si F16 - probabil, persoana care a dat numele asta admira foarte mult avioanele F-16, dar a uitat sa noteze si cratima.

Daca simti ca ai o senzatie de disconfort la stomac si nu ai nicio lamaie prin zona, nu ar trebui sa intri in panica. Cei de la Yema s-au gandit sa lanseze si un A4... pardon, un F16 galbejit, botezat E-Taxi, care ar trebui sa rezolve macar problema stomacala.

Faza e ca s-ar putea ca efectul sa nu fie chiar favorabil, asa ca nu te uita prea mult la fotografiile de mai jos - preluate de pe topgear.ro - care NU sunt de la Salonul Auto de la Frankfurt. Din simpla coincidenta sau nu, copiile au fost expuse tot la un Salon Auto, organizat la Chengdu... fix saptamana trecuta.

sursa: topgear

Fiat 500C - noua vedeta a companiei italienesti... MF3 Roadster, celebrat prin Final Edition...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x