Antena Căutare

Made in China: Vezi cum arata "Audi-baru" electric!

Audi si Subaru nu au scos inca pe piata masini electrice de serie, dar chinezii au gasit o solutie "comuna". Yema Auto a copiat caroseria lui A4 Avant, a luat un interior de Legacy si a scos pe piata Mustang F16 EV, un "Audi-baru" pe baterii.

Nikke, Adibas, Soany... Producatorilor chinezi li s-a dus buhul in intreaga lume ca fac "Copy&Paste" la aproape orice. Se mai prefac ca adauga o litera, ca mai schimba o linie si... gata noul produs. Iar in industria auto, pana acum, chinezii au copiat si combinat zeci de modele, precum BMW X5, Toyota Rav 4, Smart ForTwo sau Bentley. Dar sunt putine cazurile in care se poate vorbi despre o infuzie de tehnologie.

Mustang F16 EV duce in prima instanta cu gandul la celebrul model sport Ford ori la avioanele de lupta americane. Nici o legatura. Caroseria este 99% Audi A4 Avant - doar sigla, parasocurile si bosajele aripilor fiind diferite. Iar interiorul, cu mici modificari, te pacaleste ca te afli intr-un Subaru Legacy.

Sub aceste "haine" insa, se afla o platforma 100% electrica. Nu se stie deocamdata daca e dezvoltata de Yema Auto sau de unde a fost inspirata. Dar motorul electric dezvolta 80 CP, ceea ce, conform producatorului, permite masinii sa atinga o viteza de top de 110 km/h. Iar bateriile de tip "lithium-ion" confera o autonomie de circa 260 km.

Premiile TopGear 2012: Care au fost castigatorii de anul acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x