Antena Căutare

BMW închide trei dintre fabricile din China

Constructorul auto BMW a anunţat joi că închide trei dintre fabricile sale din oraşul chinez Shenyang, din cauza coronavirului.

BMW a anunţat, joi, că închide trei dintre fabricile sale din oraşul chinez Shenyang, unde are aproximativ 18.000 de angajaţi şi produce o jumătate de milion de vehicule pe an. Motivul deciziei este epidemia cu coronavirus, transmite DPA, scrie Agerpres.

Vacanţa de o săptămână cu prilejul Anului Nou chinezesc a fost prelungită cu încă o săptămână, până pe data de 9 februarie. Angajaţii de la birouri din Shenyang vor reîncepe luni activitatea, dar vor lucra de acasă, a precizat un purtător de cuvânt al producătorului auto german.

Acesta nu a precizat ce se va întâmpla după data de 9 februarie.

Renault şi Ford au anunţat că vor relua pe 10 februarie producţia în China, cea mai mare piaţă auto globală.

Un purtător de cuvânt al producătorului auto francez a informat că va fi reluată producţia la fabrica deţinută cu Dongfeng Group în Wuhan, provincia Hubei, unde se află epicentrul epidemiei.

Un purtător de cuvânt al Ford a informat că firma americană intenţionează să reia producţia pe 10 februarie la facilităţile sale de producţie din Chongqing şi Hangzhou, deţinute împreună cu partenerul Chongqing Changan Automobile, scrie sursa precizată.

Vor circula autobuze noi București. Află de când vor intra în circulație... Se schimbă regulile pentru companiile de ridesharing!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x