Oaaau, cum arată! Noua Dacia Sandero este incredibilă! Au apărut primele imagini

Dacia intenționează să lanseze și a treia generație Sandero, întrucât primele s-au bucurat de popularitate, atât în România, cât și în restul Europei. O revistă franceză a publicat deja un posibil design al viitoarei Dacia Sandero.

Dacia intenționează să lanseze și a treia generație Sandero, întrucât primele s-au bucurat de popularitate, atât în România, cât și în restul Europei. O revistă franceză a publicat deja un posibil design al viitoarei Dacia Sandero.

Dacă românilor le-ar plăcea mai mult mașinile cu consum redus de carburant și cu dimensiuni medii, mult mai potrivite pentru străzile de la noi, poate că Sandero ar fi fost cel mai vândut din întreaga gamă Dacia.

Oaaau, cum arată! Noua Dacia Sandero este incredibilă! Au apărut primele imagini

În general, românii preferă mașinile mari și nu întotdeauna din motive întemeiate, dar brandul românesc pare să le satisfacă pofta de mașină voluminoasă.

Încă de la lansarea celei de-a doua generații s-a observat o schimbare semnificativă de design, mai ales la exterior.

În această toamnă însă, revista franceză Auto Plus punea pe copertă o Dacia Sandero pe care n-ai mai văzut-o până acum. Nici n-ai fi avut cum pentru că încă n-a fost fabricată, iar ce apare în imagini ar fi doar o randare.

Oaaau, cum arată! Noua Dacia Sandero este incredibilă! Au apărut primele imagini

În fotografii apare un Sandero mult mai robust decât modelele cunoscute, mai lung și mai lat, deci vizibil mai stabil și poate și mai încăpător.

Farurile și calandrul nu diferă prea mult de modelul din a doua generație, dar partea inferioară a feței a căpătat un design mai atrăgător, mai modern și cu o mai bună dispunere a proiectoarelor de ceață. Ornamentele din jurul aripilor și de pe acoperiș te duce cu gândul la un model Stepway, care este vârful de gamă la Dacia.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri