Antena Căutare

(P) Calculul de început de an: iată de ce să apelezi la închirieri auto în 2023

Contextul economic global este unul dificil, iar 2023 se anunță a fi un an plin de provocări. Riscurile existente în toate domeniile sunt unele care îi vor determina pe oameni să ia decizii mult mai bine calculate.

(P) Calculul de început de an: iată de ce să apelezi la închirieri auto în 2023 Galerie
(P) Calculul de început de an: iată de ce să apelezi la închirieri auto în 2023

Firește, cei care vor avea parte de experiențe dintre cele mai reușite sunt chiar cei care vor găsi cele mai inspirate decizii posibile. Iar când vine vorba despre mașini, anul 2023 se anunță a fi ideal pentru servicii de închirieri auto.

Atât pentru persoanele fizice, cât și pentru afacerile care au nevoie de o flotă auto, aceste servicii sunt o oportunitate excelentă. Ele oferă acces la mașini de calitate, fără a implica un efort financiar extrem de ridicat și te pot ajuta să scapi și de o mulțime de alte obligații. Iată de ce merită să te orientezi și tu către serviciile unei firme specializate în închirierea de mașini!

Serviciile de închirieri auto, ideale pentru un 2023 liniștit

Anul 2023 vine cu provocări deosebite pentru toate categoriile de oameni care ar putea fi interesate de utilizarea unei mașini. Atât pentru business-uri, cât și pentru persoanele fizice, achiziționarea unor autoturisme se anunță a fi o decizie foarte greu de luat. Din fericire, există o alternativă excelentă, care oferă beneficii care nu pot fi ignorate. Este vorba despre serviciile de închirieri auto focusrent. Iată care sunt avantajele pentru business-uri și persoane fizice!

Avantaje pentru business-uri

Principalul avantaj pe care îl câștigă business-urile este reprezentat de aspectul financiar. Experții estimează că o mașină nouă își pierde din valoare imediat ce este utilizată. Astfel, pentru business-uri, închirierile pe termen lung ajută la evitarea unor investiții fără un randament extraordinar. De asemenea, prin închirierea de autoturisme, persoanele juridice scapă de o mulțime de taxe.

O firmă care oferă servicii de închirieri auto se ocupă de achitarea impozitelor, a asigurărilor RCA și Casco, precum și de plata rovinietei. De asemenea, lucrările de administrare și mentenanță aferente flotei intră tot în responsabilitățile firmei de închirieri. Nu în ultimul rând, trebuie subliniat faptul că în schimbul mașinilor închiriate, societățile comerciale achită rate de chirie care sunt deductibile integral. Acest detaliu este important, în condițiile unor reguli fiscale care se anunță a deveni tot mai aspre.

Avantaje pentru persoane fizice

Pe lângă firmele care au nevoie de flotă auto, pot să apeleze la închirieri de mașini și persoanele fizice care călătoresc sau care au nevoie de mașini pe termen scurt. În cazul acestora, un mare avantaj este reprezentat de diversitatea modelelor din care pot alege mașina pe care doresc să o conducă. Spre deosebire de achiziționarea unui automobil nou, închirierea oferă extrem de multă flexibilitate.

Poți opta pentru mașini din clasele economy și luxury, pentru automobile SUV sau 4x4, precum și pentru microbuze, dacă ai nevoie de transport pentru grupuri de persoane. La fel ca societățile comerciale, și persoanele fizice se pot bucura de autoturisme cu asigurări full Casco și RCA incluse în preț. De asemenea, poți opta pentru șofer personal, scaun pentru copil și multe alte servicii suplimentare.

Totodată, mașina pe care o închiriezi îți va fi livrată cu rezervorul plin, astfel că vei putea conta pe ea din prima, fără a fi necesară alimentarea. Și costurile sunt accesibile, ceea ce transformă serviciile de închirieri auto oferite de FocusRent.ro într-o excelentă oportunitate pentru 2023. Alege înțelept și oferă-ți acces la o mașină, fără complicații și obligații pe termen îndelungat!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x