Antena Căutare

Parcări moderne în județul Cluj, dar care nu pot fi folosite

Să fii şofer în România este o adevărată aventură. Nu doar calitatea şoselelor le dă bătăi de cap conducătorilor auto. Ci şi lipsa parcărilor, dar mai ales a toaletelor publice.

Să fii şofer în România este o adevărată aventură. Nu doar calitatea şoselelor le dă bătăi de cap conducătorilor auto. Ci şi lipsa parcărilor, dar mai ales a toaletelor publice.

În judeţul Cluj, paradoxul a atins cote maxime. Pe Drumul Naţional 1 C au fost amenajate parcări dotate la standarde internaţionale, doar că stau încuiate. Motivul pare a fi, ca de obicei, birocraţia.

Receptia la DN 1C Dej-Baia Mare nu a mai fost făcută. Chiar cu câteva zile înainte de controlul inspectorilor de la drumuri, şoseaua s-a surpat în zona localităţii Mesteacăn. Oficialităţile promit însă că parcările vor fi date în folosinţă în cel mai scurt timp.

Alin Serbanescu, CNAIR:
Parcarile respective, din ce am reusit eu sa aflu, s-au finalizat sau sunt aproape de finalizare lucrarile si apoi urmeaza sa se faca receptia. Pentru o parcare nu ar trebui sa stam ca pentru o autostrada.

DN 1C a intrat în reabilitare în 2009. Lucrările, care au costat 241 de milioane de lei, au fost finalizate abia în 2014. Conform proiectului, constructorul trebuia să amenajeze şi două parcări pentru şoferii autovehiculelor de mare tonaj. Acestea au fost construite însă cu întârziere.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Încă o lovitură pentru șoferi. Ce se întâmplă cu ROVINIETA? Cine va plăti aproape DUBLU pentru a circula pe drumurile d... 5 mașini second hand potrivite pentru începători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x