Antena Căutare

Pericol imens pentru șoferi! Autoritățile trag un semnal de alarmă! Ce au ajuns să facă hoții

Șoferii din România sunt avertizați! Hoții au găsit o nouă țintă, iar faptele lor pun în pericol viețile tuturor. Ce au ajuns să aceștia și ce anunță autoritățile?

Șoferii din România sunt avertizați! Hoții au găsit o nouă țintă, iar faptele lor pun în pericol viețile tuturor. Ce au ajuns să aceștia și ce anunță autoritățile?

Se fură ca în codru în România, dar mai ales de pe şosele. Dispar parapeţii metalici de pe marginea drumurilor, dar şi indicatoarele rutiere. Hoţii nu se gândesc nicio clipă că faptele lor pun în pericol vieţile a sute de şoferi care trec pe acolo.

Şi, deşi reclamaţiile sunt multe, poliţia nu reuşeşte să prindă hoţii. Zilnic, cei de la Drumuri Naționale patrulează şi verifică, în urma hoţilor. Indicatoarele rutiere sunt furate mai ales pentru ţeava care ar putea fi valorificată la fier vechi.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a luat o măsură suplimentară, de a ştanţa ţevile de la indicatoare, pentru a nu putea fi valorificate în centrele de fier vechi.

Dar, cum nu toate ţevile ajung în centre, autorităţile mai au o ipoteză. Una şocantă: aceea că obiectele furate sunt folosite în uzul gospodăresc.

Totuși, lipsa semnelor de circulaţie pune în pericol vieţile oamenilor.

Pe hoţii de indicatoare rutiere nu-i mai găseşte nimeni, deşi la poliţie au fost depuse numeroase sesizări. În cazul lor, pedeapsa este închisoarea până la zece ani.

În România se fură până și indicatoarele rutiere de pe marginea drumurilor! Autorii nu se gândesc o clipă ce urmări pot avea acțiunile lor. Drumarii găsesc zilnic indicatoarele distruse sau furate. La poliție sunt numeroase plângeri în care autorii nu sunt găsiți niciodată, asta în timp ce soferii își pot pierde chiar viața în accidente.

Nu există zi pentru echipele de la Drumuri Naționale în care să nu monteze din nou alte indicatoare.

În afara indicatoarelor care dispar de pe marginea drumurilor, parapeții care folosesc la siguranța în trafic, sunt distuși de soferi care, ulterior, nu declară accidentul.

În aceste situații, soferii ar putea fi pusi sa-si dea asigurările, iar cei de la drumuri să-si recupereze pagubele.

Zeci de mii de șoferi riscă amenzi uriașe chiar acum! Pot scoate din buzunar până la 3.000 de lei... Veste înfiorătoare pentru posesorii de mașini pe benzină! Se vor interzice definitiv!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x