Antena Căutare

Sute de analfabeți au devenit șoferi după ce au dat șpagă. Cât costa un permis auto

Dezvăluiri de-a dreptul șocante au făcut mai mulți cetățeni dintr-o localitate aflată la câțiva kilometri de București, unde pare să fi fost descoperită o adevărată rețea pentru obținerea permiselor de conducere în mod fraudulos

Dezvăluiri de-a dreptul șocante au făcut mai mulți cetățeni dintr-o localitate aflată la câțiva kilometri de București, unde pare să fi fost descoperită o adevărată rețea pentru obținerea permiselor de conducere în mod fraudulos.

Bolintin Vale este orașul unde s-ar petrece lucruri incredibile când vine vorba despre obținerea permisului de conducere. Potrivit informațiilor apărute pe digi24.ro, o adevărată rețea din care fac parte instructori auto, polițiști și aspiranți la obținerea permisiului de conducere ar fi comis o serie de ilegalități în urma cărora persoane, care nu știu să scrie și să citească au obținut dreptul de a șofa pe drumuri publice, în urma unor examene... măsluite.

Parchetul de pe langa Tribunalul din Giurgiu a deschis mai multe dosare penale, care nu au fost analizate pana acum cu atentie, desi se afla in vizorul oamenilor legii de ani buni.

Potrivit digi24.ro, reteaua era formata din politisti si doi instructori auto, acestia din urma fiind liantul dintre clienti (aspiranti la un permis de conducere) si politistii, care aveau in maini painea si cutitul. 5000 de euro era pretul pentru obtinerea permisului de conducere, suma care te scapa de orice emotie, inclusiv aceea de a scrie si a citi.

Șmecheria momentului! Cum obții banii din programul Rabla, chiar dacă nu ai o mașină veche... Buzău: Şofer surprins de radar când circula cu 212 kilometri la oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x