Antena Căutare

Peugeot 107 - masina ideala pentru doamne

Desi anul trecut a implinit 6 ani de cand a fost scos pe piata, Peugeot 107 este inca un model cu priza la public si asta se vede prin multitudinea de astfel de masinute pe care le vezi zilnic in trafic. Fiind in speta o citadina adresata in special doamnelor, 107 a fost apreciata mai ales pentru designul tineresc si agilitatea impresionanta.

Micul 107 a mai trecut printr-un facelift in 2009, care a adus modificari subtile la partea frontala, fara a se rupe de liniile care au consacrat conceptul original. Pentru ca intre timp filozofia de design a marcii s-a schimbat radical, pentru 2012 Peugeot a operat o noua restilizare pentru 107, tocmai pentru a-l aduce in ton cu celelalte modele din gama.

Mai exact, partea frontala a fost complet redesenata, aducand influente de la proaspat anuntatul 208 si adoptand astfel si noua sigla Peugeot, introdusa de modelul sportiv RCZ. Schimbarile au vizat blocurile optice, capota motorului, acum mai curbata si profilata in jurul leului si panoul frontal inferior, ce include o noua grila a radiatorului - mai mica si incadrata de o rama vopsita in culoarea caroseriei.

Modificarile aduse lui 107 au vizat si partea din spate, unde intalnim o pereche de stopuri cu dispersoare de culoare inchisa. Nu trebuie omise luminile de zi cu tehnologie LED, ce sunt integrate in spoilerul frontal si pun in evidenta protectiile laterale suplimentare si proiectoarele de ceata.

Citeste tot articolul numai pe TopGear!

Legea privind taxa de poluare auto a fost promulgata... Citroen C1 cu facelift va fi lansat la Bruxelles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x