Căutare Live

Poliţia Română: Un şofer circula cu 246 km/h, pe Autostrada A3/ Bărbatul a fost amendat cu 2.900 de lei şi i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acţionat, sâmbătă şi duminică, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi pentru siguranţa traficului rutier şi au depistat mai multe persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, cea mai mare viteză înregistrată fiind de 246 km/h, pe Autostrada A3.

În week-end, poliţiştii care au acţionat pentru siguranţa circulaţiei pe autostrăzi au aplicat 320 de sancţiuni contravenţionale, iar pentru neregulile constatate au reţinut 27 de permise de conducere.

”Cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 12 ianuarie 2020, la km 21, pe Autostrada A3 Bucureşti-Braşov, pe sensul către Ploieşti, când poliţiştii au depistat un bărbat circulând cu viteza de 246 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h”, a transmis Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 2.900 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

De asemenea, poliţiştii au depistat un bărbat care conducea, pe Autostrada A3, Bucureşti – Braşov, cu viteza de 205 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h.

Bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, fiind sancţionat contravenţional, cu amendă de 2.900 de lei.

În plus, la data de 12 ianuarie 2020, ora 14:19, poliţiştii au depistat un bărbat de 64 de ani, circulând pe Autostrada A1, pe sensul opus de mers.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.160 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile

Sursa : news.ro

România are cei mai ieftini carburanți din Uniunea Europeană. Cu cât au scăzut prețurile la benzină și motorină după eli... Programul Rabla va începe în luna martie! Câte vouchere se vor acorda și ce valoare vor avea! Anunțul ministrului Mediul...
Ultimele știri